На Волині горіла квартира: евакуювали 15 мешканців

0
1
На Волині горіла квартира: евакуювали 15 мешканців
У Ковелі горіла квартира.

На понеділковій апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський доповів, що минулого тижня пожежно-рятувальна служба у місті виїздила чотири рази, пише Район.Ковель.

Виникла пожежа на вулиці Заводській в двокімнатній квартирі багатоповерхівки. Вогнем пошкоджено речі. Пожежники врятували 34-річного безробітного чоловіка та евакуювали 15 мешканців житлового будинку. Власником квартири є 67-річна пенсіонерка – матір потерпілого. Причина займання – необережне поводження з вогнем.

21 грудня о 16:40 пожежно-рятувальна служба прибула на вулицю Тараса Боровця до овочесховища, що на території дитячого садочка № 11, де було коротке замикання, але без подальшого горіння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні