--> Волинянин збрехав поліції про порушення на виборах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин збрехав поліції про порушення на виборах

0
-1
Волинянин збрехав поліції про порушення на виборах
Волинянину за неправдиве повідомлення про порушення виборчого законодавства загрожує адміністративна відповідальність.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

У ніч на понеділок, 23 грудня, до поліції надійшло анонімне повідомлення про начебто порушення виборчого законодавства на виборчій дільниці Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району.

По 2 годині ночі невідомий чоловік зателефонував до поліції й повідомив, що на виборчій дільниці в Сошичненській сільській раді члени ДВК вкинули у скриньку для голосування виборчі бюлетені. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Камінь-Каширського відділу поліції.

Правоохоронці опитали голову та членів ДВК. Інформація про порушення виборчого законодавства не підтвердилася. Поліцейські оперативно встановили, що завідомо неправдивий виклик поліції в стані алкогольного сп’яніння здійснив 61-річний житель села Сошичне цього ж району.

За цим фактом правоохоронці склали на громадянина адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті, передбачає накладення на винуватця штрафу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні