З Рівного до Польщі літаком: коли планують запустити авіарейси

0
-3
З Рівного до Польщі літаком: коли планують запустити авіарейси
Авіарейси з Рівного в Польщу хочуть запустити у 2020 році Це пріоритетні завдання на наступний рік.

Такі заяви зробив голова Рівненської ОДА, підсумовуючи перші 100 днів роботи, - пише рівненський сайт "Ого".

«Маючи на початок усе це, аеропорт стає цікавим авіаперевізникам. Наша делегація була в Люблінському аеропорту, мій заступник був у Вроцлавському. Ми спілкувалися з представниками авіакомпаній «Мотор Січ», «Аеросвіт», Wizzair, Sky Up, Ryanair. Від них ми отримали чіткі вимоги, що потрібно, аби ці компанії були у нашому аеропорту. З переліку бачимо, що можемо зробити, на що будемо просити допомоги у держави», - зазначає голова ОДА.

Планують навесні повернути чартерні програми до Єгипту і Туреччини, а також запустити хоча б один регулярний рейс або у Вроцлав, або у Варшаву. Також є наміри щодо напрямку Рівне-Одеса.

На сьогодні такий запит мають білоруси, які складають 40% авіапасажирів і при опитуванні висловили бажання літати в Одесу. Також з литовською компанією є попередня домовленість про можливість оренди техніки для аеропорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні