Поліцейські офіцери громад з Волині пройшли спецпідготовку в Львові

0
2
Поліцейські офіцери громад з Волині пройшли спецпідготовку в Львові
30 волинських поліцейських, котрі пройшли конкурсний відбір у рамках пілотного проекту «Поліцейський офіцер громади», завершили навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ та отримали свідоцтва про закінчення курсу спеціалізації.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

В урочистості з цієї нагоди взяли участь начальник Головного управління Національної поліції Волині Петро Шпига та начальник управління превентивної діяльності поліції області Володимир Солоненко.

Понад два місяці офіцери громад вивчали спеціальний підготовчий курс, розроблений українськими та міжнародними експертами.

«Поліцейські нестимуть службу в об’єднаних територіальних громадах області. Таке нововведення знайшло позитивні відгуки й підтримку в громадах, люди його схвалюють. Поліцейські офіцери забезпечуватимуть правопорядок на території громади, вони будуть забезпечені необхідними умовами та засобами для роботи. Такий проект є яскравим прикладом розуміння поліцією та громадами спільної відповідальності за безпеку громадян і правопорядок», - зазначив Петро Шпига.

Відбір проводили в три етапи. Він передбачав профільне тестування, індивідуальні співбесіди та дослідження на поліграфі. У конкурсі на службу в об’єднаних територіальних громадах взяло участь 90 претендентів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні