На Волині вкрали майже 500 ялинок та молодих сосен

1
-7
На Волині вкрали майже 500 ялинок та молодих сосен
У лісі біля села Підріжжя Ковелського району незаконно зрубали півтисячі ялинок та молодих сосен.

Про це пише Район.Ковель.

За даними поліції, 17 грудня близько 13 години в лісі біля села виявлено незаконну порубку молодої деревини: 58 ялинок та 390 сосен, які належать Підрізькому лісництву Ковельського спеціалізованого лісогосподарського приватного акціонерного товариства «Тур», чим було завдано майнової шкоди.

Встановлено, що лісокради орудували на ділянках лісу 49-го та 45-го кварталів лісництва, поруч ґрунтової дороги, що прямує у напрямку села Рудка-Миринська Ковельського району.

Ковельський відділ поліції відкрив кримінальне провадження №12019030110002318 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України (Незаконна порубка лісу), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Ухвалою суду від 18 грудня на вилучені дерева накладено арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Боже знайти злодіїв.. (чи сподіватися на "суд Божий"?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні