--> На Волині чоловік побив матір і підпалив квартиру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік побив матір і підпалив квартиру

0
2
На Волині чоловік побив матір і підпалив квартиру
У Ковелі агресивний чоловік побив матір і підпалив власну квартиру.

Про це повідомляє "ПроКовель" з посиланням на Ковельський МРВ УДСНС України у Волинській області.

У середу, 18 грудня о 20.35 надійшов виклик про те, що на вулиці Заводській, 9 пожежа. Рятувальники, які прибули на місце, не змогли потрапити у квартиру на другому поверсі п'ятиповерхівки, яка була джерелом вогню. Вибивши вхідні двері, у помешканні виявили чоловіка без свідомості. На щастя, його вдалося привести до тями. Пожежу було локалізовано.

Як вдалося з'ясувати вогнеборцям, ще до їхнього приїзду сусіди викликали поліцію через неадекватну поведінку агресивного чоловіка, котрий лаявся та бив свою матір. Згодом закрився у квартирі та підпалив її.

Через значне задимлення у під'їзді погіршилося самопочуття у кількох малолітніх дітей з сусідніх квартир. Їм довелося викликати екстрену медичну допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні