У місті на Волині засяяла головна ялинка. ФОТО

0
-13
У місті на Волині засяяла головна ялинка. ФОТО
У Володимирі-Волинському на день святого Миколая урочисто відкрили головну ялинку міста.

Побачити новорічну красуню в новому "вбранні" у четвер, 19 грудня, прийшло набагато більше містян, ніж зазвичай, пише "Буг".

Святкове дійство розпочали з виступу вихованців недільної школи храму Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Привітати жителів Володимира-Волинського завітав і Петро Саганюк, міський голова.

Вперше для жителів Володимира-Волинського виступив із піснею Максим Собчук, учень школи спеціалізованої школи-інтернату, учасник І Всеукраїнського конкурсу "Міні-міс та міні-містер УТОГ".

Присутні фотографувались біля ялинки, робили селфі, підспівували новорічно-різдвяним мотивам, які виконали учні музичної школи. Із пісенними привітаннями виступили і вихованці зразкової вокальної студії "Ладомир".

Англійська школа "Euro Future" організувала для дітей забави та ігри, а MJ Dance School під керівництвом Романа Дячка – показовий виступ маленьких "санта клаусів" з ліхтариками, а на фінал виконали трюки з брейк-дансу.

Опісля закінчення офіційної частини всім дітям роздавали солодощі. Організували свято працівники відділу культури міста і культурно-мистецького центру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні