Резиденцію святого Миколая відкрили у Рожищі. ФОТО

0
4
Резиденцію святого Миколая відкрили у Рожищі. ФОТО
19 грудня Резиденція Святого Миколая гостинно відкрила двері для маленьких рожищан.

Святкове дійство створили для діток працівники Рожищенського Будинку дитячої творчості за підтримки Рожищенської міської ради.

Як тільки відкриваєш двері Рожищенського БДТ відразу потрапляєш у казку. Поринаєш у дива і пригоди, де чередуються зустрічі з казковими героями і панує передноворічний святковий настрій.

Щоб побачити Святого Миколая, маленьким гостям Резиденції довелося подорожувати різноманітними локаціями. Провідниками стали казкові Ельфи, які роздали дорожні картки кожному учаснику та пояснювали, як ними користуватися.

У чарівниці Грю – варили та коштували чарівне зілля, щоб мати сили й наснагу віднайти дорогу до Снігової королеви, де можна поборюкатися у паперовому снігу (справжнього ж погода нам не забезпечила).

Коли ж всі дітлахи отримали відмітки у своїх картах на пройдених локаціях, то дружно завітали у будиночок солодощів Лялечки Лол, де майстрували та прикрашали блискітками подарункові коробочки з сюрпризом-цукеркою всередині.

І лише після таких випробувань перед мандрівниками свої двері відчинила чарівна зала. Тут святкова дискотека із запальними танцями ще більше додала гарного настрою. А зустріч зі Святим Миколаєм стала апогеєм дійства. Кожна дитина отримала привітання від господаря Резиденції та, звичайно, подаруночок і побажання гарних свят.

Крім того всі охочі мали змогу сфотографуватися з самим Святим Миколаєм, а також випробувати незвичайні сани з сяючим оленем, які доставили Святого на зустріч із маленькими рожищанами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні