У Луцьку з професійним святом вітали адвокатів. ФОТО

0
1
У Луцьку з професійним святом вітали адвокатів. ФОТО
У середу, 18 грудня, в бібліотеці СНУ імені Лесі Українки відбулися урочисті збори з нагоди Дня адвокатури, який в Україні відзначають 19 грудня.

Привітати адвокатів почесними грамотами та подяками прийшли голова Волинського апеляційного суду Віктор Гапончук, голова Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк, заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, начальник юридичного відділу Волинської обласної державної адміністрації Віталій Потапенко, секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Гості відзначили важливість та престижність адвокатської професії в Україні, побажали нових професійних звершень, натхнення та успіхів у нелегкій справі захисту конституційних прав і свобод громадян, забезпеченні права кожної людини на кваліфіковану правову допомогу.

На урочистих зборах презентували книгу "Українська адвокатура Волині литовсько-польської доби XVI-XVIII ст.", яку розробив Центр досліджень адвокатури і права при НААУ, автор – доктор історичних наук Михайло Довбищенко, керівник проєкту – Ірина Василик, за сприяння Ради адвокатів Волинської області.

Фото Володимира ЛУК'ЯНЧУКА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні