Підприємці Центрального ринку сказали, що хочуть від влади

1
5
Підприємці Центрального ринку сказали, що хочуть від влади
У Луцькій міській раді виступила підприємиця Центрального ринку Іовенко Тетяна Степанівна.

Про це стало відомо у четвер, 19 грудня, на позачерговій сесії Луцької міської ради.

Зокрема, перед початком засідання до депутатів звернулася підприємиця Центрального ринку Тетяна Іовенко. Вона просила обранців громади сісти з підприємцями ринку за стіл переговорів і найголовніше – почути їх.

«Шановні, ми сплачуємо податки. Я особисто на 70-му десятку не збираюся нікуди виїжджати, а виховувати своїх дітей, внуків тут і працювати на місто. Ми хочемо розуміння, взаємоповаги, хочемо діалогу з вами. Невже підприємці не достойні того, щоб їх зрозуміли? Чому зараз ми вам не потрібні, а потрібними стаємо тільки, коли відбуваються вибори? Ми, як лучани, не дозволимо нас тероризувати і займатися маніпуляцією», – виступила вони.

Тетяна Іовенко зазначила, що підприємці також можуть запропонувати свою концепцію реконструкції Центрального ринку, мовляв вони не проти змін, але хочуть залишитися торгувати на існуючих місцях (вулиця Глушець).

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт відповів, що конкурс на кращу концепцію території ринку відкритий, а відтак кожен охочий може подавати свої ідеї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На ринок Палиця давно око поклав!
Буде там і ресторан і готель і пару маленьких крамничок з сувенірами для відводу очей від їхнього бізнесу (
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні