У Луцькраді пояснили, чи будуть на місці Центрального ринку житлові квартали

2
3
У Луцькраді пояснили, чи будуть на місці Центрального ринку житлові квартали
У Луцькраді пояснили, чи будуть на місці Центрального ринку житлові квартали.

Про це стало відомо у четвер, 19 грудня, на засіданні позачергової сесії Луцької міської ради.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що вчора в засобах масової інформації поширили інформацію про те, що на місці Центрального ринку мають бути житлові квартали.

Цю інформацію посадовець спростував, мовляв житлові квартали розмістять не на території ринку, адже конкурс на кращу концепцію стосується величезної території, куди входить чимало вулиць.

«Межа проектування конкурсу визначена не тільки межами старого ринку, а йде й по інших вулицях Старого міста. Ділянка проектування величезна. В тому числі туди додається заповідник. Є ще друга зона, аби зробити транспортну інфраструктуру, забезпечити пішохідні та інші шляхи. Це громадська, садибна забудова – це зони, в яких можуть розміщуватися об’єкти загальноміського значення, садибної забудови. В основному, це об’єкти громадського призначення і забудова в тому числі», – прокоментував Веніамін Туз.

Він додав, щоб оживити Стару частину Луцька, історики пропонують побудувати там будівлі у три поверхи, перший з яких буде призначений для комерції – залучення туристів.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів, що концепція реконструкції Старого ринку передбачає і ремонт доріг, які, за його словами, не ремонтували понад 20 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка нафіг житлова забудова!Втулити там склобетонні коробки це знущання над історією,і концепцією історичної частини старого міста
Якщо комусь руки сверблять щось будувати,то будуйте по вул Володимирській,Прилуцьке , Вишків,а не пхайтеся в історичну частину міста!
Відповісти
Смішно та сумно.
Що можуть хохли ми уже знаємо - брехати і красти а потім мішок на плечі та ноги у Швейцарію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні