Не працює додаток для оплати проїзду в транспорті Луцька

4
7
Не працює додаток для оплати проїзду в транспорті Луцька
Перестав працювати додаток для оплати проїзду в транспорті Луцька.

Про це інтернет-виданню "Волинь24" розповіли у офісі оператора "City Card".

Представники оператора повідомили, що додаток не працює вже два дні через збої. Коли налагодять систему – невідомо. Людям радять купувати електронні квитки, а не надіятися на додаток.

Нагадаємо, у вівторок, 10 грудня, запрацював додаток для безготівкової оплати за проїзд, яким можна користуватися замість електронного квитка.

Відзначимо, що в четвер, 19 грудня, в транспорті Луцька не можна буде розрахуватися готівкою. Єдині способи оплати за проїзд – електронний квиток або додаток.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Додаток для оплати проїзду в транспорті Луцька – платний



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та то вони спеціально його поламали щоб продати якнайбільше карток!
Відповісти
Що передбачено в договорі? В розробників є ще пару годин. Чи причина в тому, що дуже хочеться комусь, щоб побільше карток продати. До речі, а звідки взялась ціна 35 грн. Чому не 3 чи 5? Мусить бути обгрунтування. Можуть депутати міської ради пояснити своїм виборцям?
Відповісти
В них дивне пояснення, мовляв в інших містах дорожче, 35 це мало) тут просто класно з вишкова одну маршрутку тільки пустили до променя по 6 грн. Вкоротили маршрут в 10 разів а ціна така ж) і валідатора немає!!!))))))
Відповісти
ГОСПООДДИИИ!!!! Що ви всі причепилися до тих 35 грн, невже це така велика сума?? Це ж не 100 грн, що ви так всі незадоволенні. І цю картку потрібно купити один раз. ОДИН РААЗЗ!!! Заплатити 35 грн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні