На Волинь привезли Вифлеємський вогонь. ФОТО

0
7
На Волинь привезли Вифлеємський вогонь. ФОТО
У Володимир-Волинський привезли Вифлеємський вогонь. Зустріч дружніх народів Республіки Польща та України відбулася посередині митних пунктів пропуску «Устилуг» та «Зосін» сьогодні, 18 грудня, – інформує сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

На україно-польському кордоні зустрілися представники влади, духовенства, громадських організацій, учнів шкіл міста Володимира-Волинського та представники польського Грубешова.

Українську делегацію на урочистій передачі вогню представили заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, секретар міської ради Олег Свідерський, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук та волонтер Корпусу Миру США Олунд Лейла Марі, яка працює у міській раді Володимира з жовтня.

Польська і українська делегації помолилися за мир та співдружність сусідніх країн і прочитали молитву «Отче наш».

Після офіційних привітань, представники обох країн заспівали народні колядки та пісні, а наприкінці – обмінялися подарунками.

До слова, уже 24 роки поспіль члени Пласту привозять Вифлеємський Вогонь миру в Україну та поширюють його у всі куточки країни.

Саме Вифлеємський вогонь символізує прийдешні свята, затишок і все тепле та хороше, з чим нам асоціюється Різдво.

З початком ООС пластуни вже п’ятий рік передають Вифлеємський вогонь миру й різдвяні подарунки українським захисникам у зону бойових дій на Сході України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні