Як святкували ювілей Луцького педагогічного коледжу. ФОТО

0
0
Як святкували ювілей Луцького педагогічного коледжу. ФОТО
Сьогодні, 17 грудня, Луцький педагогічний коледж святкує 80-літній ювілей.

З цієї нагоди у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбулися урочистості, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Директор навчального закладу Петро Бойчук розповів присутнім у залі гостям та колективу історію створення ВУЗу. Свою діяльність навчальний заклад розпочав у 1939 році разом з утворенням Волинської області. Спочатку це була педагогічна школа, далі – педагогічне училище, а за роки Незалежності України – коледж. Зараз Луцький педагогічний коледж працює за двома формами навчання: денною та заочною, а навчання проводиться за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста та бакалавра.

Колишня випускниця Луцького педагогічного училища, а нині заступник міського голови Ірина Чебелюк прийшла до театру, аби привітати своїх колишніх викладачів та колег.

"Мені тріпоче серце, адже я невимовно щаслива, що маю чудову нагоду вітати педагогічний колектив та студентів з таким величним ювілеєм. 80 років – не мало, не багато. У вас ще багато всього попереду. Дуже багато знайомих облич в залі, тому хочеться сказати багато вдячних слів тим педагогам, які трудяться на ниві коледжу та готують майбутніх спеціалістів-вчителів. Кажуть, коли вчитель любить свій предмет – це хороший вчитель, якщо педагог любить своїх дітей, яких навчає, то він кращих від того, хто перечитав усі книги, але педагог, який любить свою справу та навчає своїх дітей – оце найкращий педагог. А у педагогічному коледжі інших немає. Тут тільки найкращі", – зазначила Ірина Чебелюк.

Після вітальних слів, заступник міського голови вручила педагогам відзнаки Луцької міської ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні