--> Декана луцького вишу провели з посади. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Декана луцького вишу провели з посади. ФОТО

0
-1
Декана луцького вишу провели з посади. ФОТО
Нещодавно декан факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Юрій Громик заявив про те, що йде з посади.

У понеділок, 16 грудня, керівник факультету провів свій останній робочий день у статусі декана, - про це пише Волинь.Правда.

Аби «провести» улюбленого декана, студенти утворили коридор слави, який вибухнув оплесками, коли підійшов Юрій Громик. Та, вислухавши слова подяки від студентів, Юрій Васильович звично для студентства нагадав: «Попереду сесія, друзі. Успіхів».

На робочу нараду до факультету завітала представниця волинського відділення Малої академії наук, яка нагородили викладачку факультету Оксану Теребус почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації.

На дійство прибув і новий ректор Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, який подякував Юрію Громику за сумлінну працю та вручив подарунок – щоденник. Ректор також зауважив, що факультет філології та журналістики – один з найкращих.

Також ректор повідомив, що у зв’язку з закінченням терміну роботи на посаді декана Юрія Громика, тимчасово виконуючою обов’язки призначили Лілію Лавринович.

В останній робочий день на посаді декана факультету філології та журналістики Юрій Васильович підготував низку нагород студентам, які брали активну участь у навчальних та промоційних медіа-проєктах.

З усмішками, а дехто і зі сльозами на очах, провели з посади декана факультету філології та журналістики Юрія Громика.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні