У Володимирі відбудеться бал «Кришталева туфелька»

0
2
У Володимирі відбудеться бал «Кришталева туфелька»
11 січня 2020 року у Володимирі-Волинському відбудеться новорічно-різдвяний бал «Кришталева туфелька-2020».

Директорка КМЦ Наталія Бутенко зазначає, що цьогорічний бал «Кришталева туфелька» відрізнятиметься від попередніх, - передає "Буг".

“Уже втретє новорічно-різдвяний бал «Кришталева туфелька» у культурно-мистецькому центрі збере поціновувачів музики та танцю. Цьогорічний захід відрізнятиметься від попередніх, адже буде наповнений цікавими новаціями та сюрпризами (їх поки що не розголошуватимемо)”, – зазначає Наталія Бутенко.

Зараз триває активна підготовка до основного мистецького свята і організатори сподіваються, що цього року воно буде більш масовим, яскравим та незабутнім.

“Запрошуємо усіх володимирчан 11 січня 2010 року відвідати цей світський захід. Отож готуйте костюми та сукні й беріть з собою хороший настрій!”, – додає директорка КМЦ.

На бал оргкомітет новорічно-різдвяного балу запрошує в групу дебютантів молодь (обов’язково пари) віком від 14 років.

Контактні телефони: 097-065-04-33, 095-135-62-87.

Крім того, для тих, хто бажає навчитися рухам вальсу, танго, румби та інших танців, щоб граційно танцювати на балу, проводяться тренування щовівторка та щочетверга о 20:00 у приміщенні КМЦ.

(Перше заняття – безкоштовне. Кожне наступне із врахуванням знижки коштує 30 грн).

Також усіх бажаючих просять підтримати даний захід. Оргкомітет запрошує усіх жителів міста, керівників підприємств, підприємців і небайдужих людей долучитися до числа фундаторів і меценатів та підтримати коштами проведення свята танцю і грації.

Кошти можна перерахувати на рахунок:

Фонд «Людина Року» міста Володимир-Волинський, ЄДРПОУ 33931786

рахунок: UA 933033980000026009300680877

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні