Коли у Луцьку демонтуватимуть Старий ринок

0
7
Коли у Луцьку демонтуватимуть Старий ринок
При переїзді до 1 лютого на торговий комплекс “Новий ринок”, що на вулиці Боженка, підприємці Центрального ринку зможуть скористатися пільгами щодо оплати торгового місця. Після 1 лютого скористатися такими пільгами буде неможливо.

Про це повідомили в Луцькій міськраді.

Після 1 лютого міська рада вживатиме заходи щодо примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, що розміщені на цій території з порушенням законодавства.

Вказані заходи не стосуватимуться торгового (продуктового) павільйону, що належить на праві приватної власності Волинській обласній спілці споживчих товариств.

На черговому засіданні виконавчого комітету (18 грудня 2019 року) буде оголошено всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території перед Луцьким замком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні