У Луцьку ввечері біля Старого ринку демонтували металеві споруди

1
-1
У Луцьку ввечері біля Старого ринку демонтували металеві споруди
У Луцьку на вулиці Глушець біля Центрального ринку демонтували дві тимчасові споруди. Демонтаж конструкцій здійснили ввечері, 15 грудня.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 04.12.2019 №758-1 «Про демонтаж тимчасових споруд на вулиці Глушець», демонтували дві тимчасові споруди на вулиці Глушець (біля денної стоянки автомобілів ПФ «Скорпіон-сервіс»), які були розташовані без відповідних дозвільних документів та мали вкрай занедбаний зовнішній вигляд, після того як власник не здійснив демонтаж в добровільному порядку у визначені рішенням терміни.

У зв’язку з тим, що ділянка вулиці Глушець в районі Центрального ринку є однією з найбільш завантажених в місті, з метою уникнення ускладнень в русі транспортних засобів та не створення незручностей для водіїв, демонтаж здійснювали у вечірній час доби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Першій пошьол!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні