Судили волинянина, який який п'яним вчинив аварію

0
4
Судили волинянина, який який п'яним вчинив аварію
Покарали водія, який п'яним вчинив аварію у Рожищі.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, пише Район.Рожище.

Слухання справи відбулось 10 грудня. Про це йдеться у постанові суду.

7 жовтня о 18:30 у місті Рожище на вулиці Промисловій чоловік, керуючи автомобілем «Peugeot», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з авто «Opel». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди машини отримали механічні пошкодження.

Своїми діями чоловік вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП. Окрім того, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння, вчинивши адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП.

В судове засідання порушник не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, наклавши адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Також він заплатить в дохід держави 384 гривні судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні