--> На Волині судили чоловіка, який після розлучення живе в одній хаті з колишньою і погрожує їй | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили чоловіка, який після розлучення живе в одній хаті з колишньою і погрожує їй

0
2
На Волині судили чоловіка, який після розлучення живе в одній хаті з колишньою і погрожує їй
У селі Конище Ратнівського району Волині чоловік погрожував колишній дружині фізичною розправою. За це суд покарав його штрафом.

Про це йдеться у постанові Ратнівського районного суду, пише «Район.Ратне».

Суддя Ратнівського районного суду Станіслав Лозицький розглянув матеріали справи, які надійшли з Ратнівського відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вчинив насильство в сім'ї.

Слухання справи відбулось 9 грудня.

9 грудня близько 15:00 за місцем проживання в селі Конище Ратнівського району підсудний висловлювався нецензурними словами та погрожував фізичною розправою своїй колишній дружині, з якою веде спільне господарство.

«Своїми діями чоловік вчинив психологічне насильство, тобто вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 173-2 КУпАП», – йдеться у матеріалах справи.

У судовому засіданні підсудний свою вину не визнав. Однак факт вчинення чоловіком вказаного правопорушення підтверджується змістом протоколу про адміністративне правопорушення, письмовою заявою та письмовими поясненнями колишньої дружини, рапортом працівника Ратнівського відділу поліції.

Суддя ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, застосувавши стягнення у виді штрафу в розмірі 340 гривень. Також він заплатить 384 гривні судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні