Міс Світу-2019: відомо, кого обрали переможницею. ВІДЕО

0
-6
Міс Світу-2019: відомо, кого обрали переможницею. ВІДЕО
Представниця Ямайки Тоні-Енн Сінгх стала переможницею міжнародного конкурсу “Міс світу 2019”, що пройшов у суботу в Лондоні.

Про це пише УНН з посиланням на офіційний акаунт події у Twitter.

Друге місце дісталося француженці Офелі Мезіно, третє — представниці Індії Суман Ратансінгх Рао.

Новій володарці корони “Міс світу” 23 року. Вона вивчає психологію і фемінологію в Університеті штату Флорида (США). Серед її хобі: кулінарія, волонтерство, ведення відеоблогу і спів. Саме останнє захоплення допомогло Сінгх здобути перемогу у конкурсі талантів, що відкрило їй прямий шлях до півфіналу. Ямайська конкурсантка, яка може похвалитися вмінням співати оперні арії, виконала для журі та глядачів знамениту пісню американки Вітні Х’юстон (1963-2012) “I have nothing” (“У мене нічого немає”).

“Мені здається, що на цій сцені я уявляю щось особливе — покоління жінок, які прагнуть змінити світ. Не можу сказати, що я чимось виділяюся серед інших конкурсанток, але моя відмінна риса — це моя пристрасть допомагати іншим жінкам і робити все для того, щоб у них були ті ж можливості, які були у мене ”, - сказала Сінгх, відповідаючи на питання британського телеведучого і члена журі конкурсу Пірса Моргана про те, чому саме вона заслуговує на перемогу.

Найстаріший в світі конкурс краси в цьому році повернувся в британську столицю, де в 1951 році була коронована перша “міс світу” — шведська модель Кіккі Хоканссон (1929-2011). Ювілейний 70-й конкурс “Міс світу” в наступному році буде приймати Таїланд. Як заявляють організатори “Міс світу”, мета конкурсу — “підтримання миру на всій планеті, створення образу видатної жінки і надання підтримки дітям, які страждають від голоду і різних захворювань”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні