--> Молодіжна збірна України з хокею обіграла Польщу на домашньому чемпіонаті світу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодіжна збірна України з хокею обіграла Польщу на домашньому чемпіонаті світу

0
4
Молодіжна збірна України з хокею обіграла Польщу на домашньому чемпіонаті світу
Ефектна домашня перемога хокеїстів молодіжної збірної України над найрезультативнішою командою чемпіонату світу.

У Києві триває молодіжний чемпіонат світу з хокею U-20 в Дивізіоні 1B. В другому турі збірна України сьогодні, 14 грудня, в столичному Палаці спорту несподівано обіграла одного з фаворитів турніру – команду Польщі з "сухим" рахунком 3:0. Шайби у складі української збірної закинули Олександр Пересунько (двічі) і Дмитро Даниленко, повідомляє fhu.com.ua.

Після поразки у стартовому матчі від угорців з рахунком 1:5, молодіжна збірна команда України зійшлася у запеклому поєдинку з командою Польщі, яка в перший ігровий день декласувала італійців – 15:3.

Гра розпочалася на рівних. По черзі обидві команди створювали моменти біля воріт опонентів, але закинути не вдавалось. Проте, на 6-й хвилині першого періоду голкіпер поляків не встиг закрити кут воріт від точного кидка Олександра Пересунька. Команди пішли на перерву за рахунку 1:0 на користь України.

У другій двадцятихвилинці тактику команди не змінили. Гравці атакували ворота, але довести атаки до заповітного голу так і не вдавалося.

У фінальному періоді українські хокеїсти розставили крапки над "і". З передачі Фелікса Морозова та Михайла Васильєва шайбу закинув Дмитро Даниленко, а за чотири хвилини до кінця матчу Олександр Пересунько оформив "дубль", ефектно реалізувавши буліт. В підсумку, перемога команди Олега Ігнатєва – 3:0.

Польща U-20 – Україна U-20 – (0:1, 0:0, 0:2)

Шайби: 0:1 – Пересунько (Морозов, Матусевич), 05:44. 0:2 – Даниленко (Морозов, Васильєв), 44:32. 0:3 – Пересунько, 56:15.

Склад збірної України: Оганджанян (Гурко). Кругляков – Чолач, Васильєв – Матусевич, Логач – Грицюк; Ратушний – Садовіков; Матейченко – Пересунько – Кривошапкін, Архипенко – Морозов – Даниленко, Абаджан – Брага – Целогородцев; Сиротенко – Середницький – Панченко.

Щодо результатів інших матчів, то другий ігровий день розпочався з гри між угорською та естонською молодіжними командами. Хоч естонці проявили характер і змогли нав'язати боротьбу, перемогу все одно вдалося забрати збірній Угорщини. Матч закінчився з рахунком 4:2.

А французи, у свою чергу, впевнено розправилися з італійцями. Після фінального свистку на табло горіли невтішні для Італії – 4:1. Нагадаємо, в першому турі Франція переконливо взяла гору над Естонією – 6:1.

Турнірне становище після двох турів:

Франція – 6 очок (шайби 10–2)

Угорщина – 6 (9–3)

Україна – 3 (4–5)

Польща – 3 (15–6)

Естонія – 0 (3–10)

Італія – 0 (4–19)

Додамо, що у наступному матчі завтра, 15 грудня, збірна України зіграє проти лідера турніру – команди Франції. Початок зустрічі – о 20:00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні