--> У місті на Волині можуть з’явитись зообудиночки для бездомних тварин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині можуть з’явитись зообудиночки для бездомних тварин

0
3
У місті на Волині можуть з’явитись зообудиночки для бездомних тварин
У Володимирі хочуть зробити зообудиночки для бездомних тварин. Волинян просять матеріально підтримати благодійну ініціативу та обіцяють звітувати про витрачені кошти.

Один будиночок вже встановили на території ветклініки, оскільки за словами ветеринара “мають уже 5 квартирантів”, - пише ветеринарка Альона Чеснович на своїй сторінці у фейсбуці.

“Шановні підприємці та жителі нашого міста! Звертаємось до Вас з проханням підтримати благодійний проект щодо встановлення “зообудиночків” для безпритульних тварин у Володимирі-Волинському. Проект спрямований на зміну ставлення до безпритульних тварин та їхнього захисту.

Перші будиночки плануємо встановити найближчим часом на території вет.клініки (оскільки маємо вже 5 квартирантів). Наступні ж будуть встановлені згідно із заявками від жителів міста, які хочуть, щоб такі будиночки були встановлені на їхніх вулицях з вибором безпечного місця”, – йдеться в дописі.

Жінка додає, що до таких проектів залучилось багато міст України, тож запрошує об’єднатись навколо цієї проблеми і жителів Володимира-Волинського.

“Подаруємо разом до свят теплі “зоохатки” чотирилапим безхатькам, адже у них немає доброго та люблячого господаря! Нехай кожна безпритульна тваринка в нашому місті відчує тепло і любляче ставлення людини”, – пише Альона Чеснович.

Усі фінансові витрати та внески будуть відображатись на особистій сторінці Альони Чеснович та сторінці клініки щоденно. Стосовно пропозицій можна зателефонувати за номером 097-56-79-267.

Допомогти матеріально для закупівлі зообудиночків можна за номером картки 5168757375197821 на ім’я Чеснович А.С.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні