Третьокласник приніс у школу петарду: вибухом відірвало палець

0
-2
Третьокласник приніс у школу петарду: вибухом відірвало палець
Третьокласник сільської школи на Харківщині запалив у класі петарду: йому відірвало палець.

Пригода сталася вранці 12 грудня у селі Мурафа Краснокутського району, розповіла речниця поліції Харківщини Оксана Калмикова. 9-річний учень запалив петарду, коли був сам у кабінеті. До лікарні його доставили близько 10-ї години. Про це пише Суспільне.

"Відірвало вказівний палець на правій руці. Коли це сталося — точний час невідомий. Хто винен в тому, що дитина сама залишилася у класі та запалила петарду, класний керівник, директор, з'ясовуватиме слідство. Профілактичні заходи ювенальна превенція проводить регулярно, особливо напередодні свят", — говорить Калмикова.

Хлопця ушпиталили до Краснокутської центральної районної лікарні. Він мешканець сусіднього села Оленівка. Стан дитини лікарі оцінюють як задовільний.

"Відбулася повна травматична ампутація фаланги. Зробили невеличкі оперативні втручання, зашили", — говорить директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

Ситуацію розслідують за статтею "Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей". Вона передбачає штраф до 5 тисяч гривень або обмеження волі до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні