--> На Волині хочуть об'єднати два медзаклади | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині хочуть об'єднати два медзаклади

2
7
На Волині хочуть об'єднати два медзаклади
На Волині два медичні заклади хочуть об'єднати в один.

Голова обласної ради Ірина Вахович та заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Валерій Руцький провели зустріч із працівниками комунального підприємства «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» і повідомили їм, що дитяча лікарня та перинатальний центр стануть однією структурою. Про це повідомляє сайт ВОДТМО.

В обласній раді зареєстровали проєкт рішення «Про реорганізацію комунального підприємства «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Волинської обласної ради», що передбачає приєднання його до КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» ( перинатального центру).

Голова обласної ради Ірина Вахович пояснила, що жодної загрози для колективів обох підприємств немає, звільнення працівників не буде.

До речі, до складу Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання на правах структурних підрозділів входить Волинська обласна дитяча клінічна лікарня на 325 ліжок, що також виконує функції міської лікарні Луцька, а також санаторій для дітей з батьками «Дачний» на 100 ліжкомісць.

В оздоровниці реабілітаційне лікування отримує малеча з ураженням нервової системи, в основному з інвалідністю від дитячого церебрального паралічу.

Щорічно в лікарні лікується близько 13 тисяч дітей з усієї області, проводиться 5 тисяч оперативних хірургічних втручань, понад 50 тисяч хворих звертається за допомогою в обласну дитячу консультативну поліклініку.

У лікувальному закладі працює 168 лікарів та 387 осіб середнього медичного персоналу. Загальна чисельність штату – майже 900 чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, чи хтось з ораторів читав кодекс про працю?! Чи може це політичні обіцянки?
Відповісти
А, чому не повідомляєте, що колектив дитячої лікарні, категорично проти приєднання до гінекологічної поліклініки та родильного будинку, про, що і повідомили голову обласної ради, прецендентів такої дії небуло ніде!!!! Дитяча лікарея єдина в області, і місті!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні