З понеділка у Луцьку їздитиме близько 150 маршруток і тролейбусів

0
-3
З понеділка у Луцьку їздитиме близько 150 маршруток і тролейбусів
У Луцьку з понеділка, 16 грудня, близько 150 одиниць громадського транспорту – 102 автобуси і 44 тролейбуси виїдуть на маршрут.

Про це під час з позачергового засідання виконкому повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, передає ІА «Волинські новини».

«Якщо у вівторок, 11 грудня, на лінію виїхало 190 автобусів, то в середу їх виїхало лише 46, але всі з валідаторами. За станом на сьогодні на лінії працюють 70 автобусів. Після ухвалення рішення виконкому про підписання ще трьох угод на тимчасове перевезення на маршрут виїде ще 20 – тож завтра матимемо 90 маршрутних таксі. В понеділок ми запланували вже напрацьовану зустріч із перевізниками, після якої на маршрут виїдуть ще 12 автобусів. Відповідно, матимемо 102 автобуса. Плюс 44 тролейбуси. Тобто уже з понеділка на лінії працюватиме 150 одиниць громадського транспорту», - наголосив головний транспортник Луцька.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, мовляв, перевізники побачили, що все не так страшно, як вони собі це уявляли.

«Завдяки тій частині перевізників, які хочуть працювати прозоро, у нас на сьогоднішній день спостерігається позитивна динаміка у впровадження системи АСОП. Найскладніша ситуація була в день впровадження – в середу. Бо не все було відпрацьовано. Ми хотіли побачити, скільки людей користуються картками, а скільки – ні. Чи справимось ми з навантаженням? Бо замість передбаченої кількості маршруток на лінію вийшло менше. Величезне навантаження лягло на тролейбусне депо. Ситуація складна. Але в цілому ми спільно з мешканцями зуміли налагодити систему перевезення пасажирів. До цього долучився рух «Підвези сусіда». Ця проблема нас згуртувала і ми побачили, що разом ми можемо багато. Ми не сиділи, ми не чекали – ми вели переговори. Тож, я хочу висловити слова вдячності всім лучанам, які з розумінням поставилися до ситуації», - акцентував посадовець.

Насамкінець, він зауважив, що 11 грудня із допомогою електронних карток та мобільного додатку було здійснено 57 тисяч операцій оплати перевезення у громадському транспорті Луцька, а учора, 12 грудня – 63 тисячі операцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні