Чим можуть здивувати нові ігрові автомати 2019 року*

0
6
Чим можуть здивувати нові ігрові автомати 2019 року*
Найбільш цікаві й вигідні новинки слотів 2019 року, топ-5 ігрових апаратів, що вразили більше інших, інноваційні зміни графіки та механіки.

Найцікавіші новинки слотів 2019 року


Нові ігрові автомати від перевірених розробників з'являлися в 2019 році чи не щотижня. У 2019 слоти оснащувалися останніми інноваційними рішеннями азартної індустрії, які стосувалися як геймплея, так і механіки гри. Нові ігрові автомати з детально продуманим сюжетом вражають унікальними бонусами і функціональними тонкощами.



Найбільш помітні розробки 2019 року


В останні роки гравці все більш вимогливо ставляться до сюжетів слот-автоматів. Продумані сюжетні лінії стали справжнім трендом 2019 року, і ніхто з розробників не зміг знехтувати цією важливою частиною гри.

Особливо відзначилися в компанії NetEnt - чого тільки вартий слот Vikings. Не відставали і менш відомі вендори. Так, наприклад, Yggdrasil випустив ігрові апарати Trolls Bridge і Champions of Rome з відмінно пропрацьованим сюжетом.


Стрімкий розвиток графічних технологій позитивно позначився на поліпшенні візуальних ефектів багатьох сучасних слотів. У 2019 гравці на своєму досвіді могли переконатися, що більшість нових слотів практично не поступаються комп'ютерним іграм за якістю графіки.


Реалістичні ефекти і графіка Full HD вражають навіть найвимогливіших гравців. Покращена анімація ігрових апаратів змушує не поспішати зі ставками, а й приділяти увагу деталям. Тільки придивіться до оформлення таких автоматів, як Golden Grimoire (NetEnt), Frog Greek (Belatra) і Viking & Dragon (Novomatic). Хіба ви бачили в онлайні щось більш деталізоване і вражаюче?


Гіганти онлайн-гемблинга вирішили змінити не тільки графіку, але і механіку слотів. Багато нових розробок постали без звичних ігрових барабанів - замість них на гравців чекають так звані столи.
Якщо в одноруких бандитах класикою вважалися 9 ігрових ліній, то в нових слотах віддали перевагу більш витонченим шляхам складання комбінацій. У деяких автоматах таких шляхів може бути більше тисячі.



Топ 5 найпопулярніших слотів 2019


Tiger and Dragon (Red Rake Gaming)


Ігровий автомат працює на 6 барабанах і 10 рядах. Максимальний виграш може досягти мільйона кредитів, а серед додаткових опцій можна виділити фріспіни і бонусні ігри.


Rage to Riches (PlayN Go)


Цей слот має середню волатильність, а RTP встановлений на рівні 97,12%. Ігрових ліній тут цілих 20, і вони завжди активні.


Extreme Heat (Microgaming)


Автомат з максимальним виграшем до 440 000 монет приємно здивує різноманіттям тематичних символів. Слот одночасно поєднує ознаки ретро-ігор з найсучаснішими рішеннями в області онлайн-гемблинга.


Jump! (Habanero)


Напевно, найбільш екзотична схема ігрового поля - барабани мають відмінну кількість позицій. Ліній в прямому розумінні цього слова тут немає, а комбінації складаються фактично за принципом «в будь-якій позиції на барабані». Всього може бути створено до 192 виграшних комбінацій.


Black Mamba (Play'n GO)



Ще один слот без звичних ліній, хоча на екрані все ті ж 25 комірок. Максимальна виплата слота - 5000: 1. У грі є Джокери, Скаттер і Респін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні