У місті на Волині встановили 18-метрову ялинку. ФОТО

0
5
У місті на Волині встановили 18-метрову ялинку. ФОТО
У п'ятницю, 13 грудня, на площі Героїв, що у Володимирі-Волинському, встановили новорічну ялинку.

Її висота – 18 метрів, а знайшли її на території Селецької ЗОШ. До 19 грудня дерево прикрасять новими гірляндами та іграшками, пише "Буг".

Везли ялинку із Сельця до міста більше години, адже без супроводу поліцейських було неможливо проїхати через припарковані авто громадян.

"Ялинка висотою 18 метрів. Її знайшли на території школи, тому хочу подякувати директрисі Селецької ЗОШ, яка пішла назустріч і з розумінням поставилась до потреб міста.

Окремо добре слово В’ячеславу Католику, голові Зимнівської ОТГ та меценатам, які щороку допомагають дизпаливом для транспортування ялинки", – сказав Віктор Фіщук, начальник управління житлово-комунального господарства.

"Кошти, які виділені на закупівлю нових гірлянд, виділені ще з понеділка, проте наразі триває підготовка необхідних документів: реєстрація договору, публікація у YouDate, потім кошти надходять в казначейство, де триває перевірка, чи все сходиться. Після цього кошти надходять на рахунок продавця", – розповідає посадовець.

"Оскільки протягом 3-х останніх років ми використовуємо ті ж самі гірлянди, то вирішили закупити нові: як не варіюй з кольорами, принцип один і той же. Задум був таким – на кожну гілку ялинки вчепити та закріпити білу гірлянду, у верхній частині – сніжинки із світлодіодних шнурів розмірами 60-70 сантиментрів. Реалізація складна з технічної точки зору.

Триватиме щоденна робота по прикрашанню: світловою частиною займатимуться 17 грудня, а до цього – прикрашатимуть іграшками", – розповів Віктор Фіщук.

Відкриття головної новорічної красуні міста відбудеться традиційно, 19 грудня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні