В ОТГ на Волині готуються до перепису населення: перевірятимуть кожне господарство

0
4
В ОТГ на Волині готуються до перепису населення: перевірятимуть кожне господарство
Любешівська селищна рада проводить підготовчі роботи до перепису населення об’єднаної територіальної громади. Жителів об’єднаної територіальної громади просять впорядкувати нумерацію належних будинків і квартир.

Про це повідомили на сайті Любешівської ОТГ.

Мешканців просять придбати та встановити номерні знаки на ваших житлових будинках.

Зазначені заходи пов’язані з підготовчими роботами до проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення (розпорядження КМУ від 09 квітня 2008 року №581-р.) Серед них - перевірка адресного господарства поселень.

Дотримання належного порядку в адресному господарстві громади є одним з важливих факторів, що забезпечує повноту обліку населення під час перепису, безпомилково направляє невідкладну допомогу аварійних служб і швидкої медичної допомоги.

Житлове господарство, а відповідно і його адресація, зазнає постійних змін унаслідок реконструкції раніше забудованої території, знесення старих та будівництва нових будинків, проведення ремонтів та реконструкцій, перейменування вулиць.

Для якісного проведення перепису важливо, щоб стан адресного господарства всіх населених пунктів відповідав діючим стандартам, тобто щоб були таблички з назвами на початку, в кінці і на перехрестях вулиць, на кожному будинку і квартирі були номерні знаки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні