--> ПриватБанк і Western Union запускають новий сервіс грошових переказів на рахунки в Україні* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк і Western Union запускають новий сервіс грошових переказів на рахунки в Україні*

0
1
ПриватБанк і Western Union запускають новий сервіс грошових переказів на рахунки в Україні*
ПриватБанк першим в Україні в партнерстві з Western Union, одним зі світових лідерів у галузі платіжних послуг, запускає новий сервіс «Готівка на рахунок» – перекази коштів на банківські рахунки в Україні.

Сервіс дозволить отримувати міжнародні грошові перекази без візиту в банк або використання дистанційних каналів самообслуговування – безпосередньо на банківську картку, випущену будь-яким українським банком, або банківський рахунок, відкритий в Україні.

Тепер відправники переказів з будь-якої точки світу можуть надсилати грошові перекази Western Union безпосередньо на поточний рахунок одержувача в українському банку у форматі IBAN або на його картку, випущену будь-яким банком – партнером Western Union на території України.

«Запуск в Україні принципово нового для багатьох країн світу сервісу переказу грошей є результатом партнерства з Western Union, однією з найбільш інноваційних світових систем грошових переказів, – говорить керівник напрямку грошових переказів ПриватБанку Марія Страшко. – Завдяки використанню передових технологій ми зробили для українців отримання міжнародних переказів простим і комфортним, без додаткових зусиль з боку одержувача, що дозволяє ПриватБанку залишатися національним лідером цього ринку».

Як відзначили в банку, сьогодні сервіс грошових переказів «Готівка на рахунок» працює в Україні в тестовому режимі, а з початку січня 2020 року можливість отримати гроші з-за кордону через Western Union безпосередньо на картку чи рахунок буде доступна всім українцям.

Нагадаємо, на початку 2016 року ПриватБанк і Western Union запустили перший в Україні онлайн-сервіс грошових переказів, завдяки якому українці змогли переказувати кошти за допомогою кредитної або дебетової картки на сайті www.westernunion.com.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні