--> На Житомирщині перекинувся міжнародний автобус, за кермом якого був волинянин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Житомирщині перекинувся міжнародний автобус, за кермом якого був волинянин

0
2
На Житомирщині перекинувся міжнародний автобус, за кермом якого був волинянин
На житомирській трасі міжнародний автобус за кермом якого був волинянин.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня близько 18:50 поблизу м. Новограда-Волинського, повідомили в пресслужбі Житомирської поліції.

У результаті ДТП травми отримали четверо людей. Поліцейські встановлюють усі причини та обставини події.

Автобус MAN прямував з Дніпропетровщини до Польщі. Попередньо, водій транспортного засобу, 37-річний житель Волині, виїжджаючи на об’їзну дорогу Київ-Чоп поблизу м. Новограда-Волинського, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автобус перекинувся.

У результаті ДТП травми отримали четверо людей: другий водій автобуса, 45-річний рівнянин, та ще троє пасажирів – 35-річний волинянин, 45-річна жителька Кіровоградської області та 29-річний житель Житомирщини. Їх доставили до Новоград-Волинської лікарні, де медики діагностували у них забої та рани.

Поліцейські встановлюють всі причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні