Через страшну хворобу померла солістка культового гурту Roxette

0
0
Через страшну хворобу померла солістка культового гурту Roxette
Померла солістка культового шведського гурту Roxette Марі Фредрікссон.

Сумну новину підтвердили представники гурту, близькі Марі та її напарник за гуртом Пер Гессле, пише "ТСН".

На офіційних сторінках артиста та колективу з'явилося чорне фото, на якому зображене ім'я Фредрікссон з датами її народження та смерті.


"Уся моя любов направлена до тебе і твоєї сім'ї. Все вже не буде так, як раніше", - цитує слова Гессле шведське видання "Expressen".

"З великим сумом ми повинні повідомити, що одна з наших найбільших і улюблених артисток пішла з життя. Марі Фредрікссон померла вранці 9 грудня в апартаментах від своєї давньої хвороби", - йдеться у повідомленні менеджерки Roxette Марі Дімберг.

Зауважимо, що Марі Фредрікссон тривалий час боролася з раком мозку, який у неї діагностували у вересні 2002 року. Протягом 30 років Фредрікссон була солісткою культового шведського поп-рок-гурту Roxette разом з Пером Гессле. Марі була заміжньою за шведським композитором Мікаелем Боіошем, у неї лишилося двоє дітей. Співачці був 61 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні