У Луцьку говорили про надання безоплатної правової допомоги. ФОТО

0
-2
У Луцьку говорили про надання безоплатної правової допомоги. ФОТО
Сьогодні – Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги, приурочений до Дня прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Саме з цієї нагоди у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбувся захід, участь в якому взяли адвокати, клієнти системи, постійні партнери та представники ЗМІ.

Директорка Регіонального центру Наталія Смолярчук, відкриваючи захід, висловила слова вдячності присутнім за надійну співпрацю та активне партнерство, поділившись регіональними особливостями, напрацюваннями та здобутками центру.

"Повага до гідності людини, захист її прав та законних інтересів - пріоритет системи безоплатної правової допомоги", - наголосила Наталія Смолярчук, додавши, що лише командна робота, побудована на взаємній довірі та взаєморозумінні, - запорука її успішності.

Своєю чергою партнери та адвокати за філіжанкою кави поділились досвідом співпраці із центрами з надання БВПД, а клієнти розповіли свої життєві історії боротьби за справедливість.

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua.

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 770717, 770719, e-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні