У мерії розказали, чи хочуть лучани відмовлятися від готівки в маршрутках

1
-4
У мерії розказали, чи хочуть лучани відмовлятися від готівки в маршрутках
У Луцькій міській раді розказали, чи хочуть лучани перейти на безготівкову оплату за проїзд в транспорті міста.

Про це стало відомо у вівторок, 10 грудня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що на службу оперативного реагування продовжують надходити скарги містян на водіїв маршрутних автобусів, якість перевезення та стан транспортних засобів.
«Варто зауважити, що мешканці міста підтримують ініціативу міської ради щодо запровадження електронної оплати за проїзд в громадському транспорті», – зазначила вона.

Цю ж тезу підтвердив начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимир Степанов. За його словами, люди щоденно телефонують із уточненнями, крім того збільшилася кількість пасажирів, які оплачують проїзд електронним квитком.

«Інтерес лучан до електронного квитка є. Зростає кількість пасажирів, які платять електронним квитком, в маршрутках. Їх за останніми даними –більше 20 тисяч», – уточнив Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розкажіть мені у яких таких маршрутках пасажири платять карткою??? Я купила Сітікард в кінці листопада, і ще ні разу не розрахувалася карткою у маршрутці! Ні разу! А знаєте чому? Бо якщо вісить валідатор - він просто не увімкнений або його просто немає. Маю 3-4 поїздки в день. В тролейбусах все норм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні