У Києві на зупинці жінка хотіла скоїти самогубство

0
1
У Києві на зупинці жінка хотіла скоїти самогубство
У Києві на зупинці транспорту жінка хотіла скоїти самогубство за допомогою ножа.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила патрульна поліція Києва, передає УНН.

Так, учора, 6 грудня, до поліції надійшов виклик від працівників швидкої допомоги. Медики не могли підійти ближче до жінки з ножем, щоб надати їй медичну допомогу, адже вона тримала ножа біля живота й погрожувала себе порізати.

"За декілька хвилин патрульні прибули на місце події, але жінка і їх не підпускала до себе ближче, чим на декілька метрів. Щоразу, як поліцейські намагались підійти ближче, вона все більше нервувала й попереджала, що якщо хто наблизиться в її сторону, то вона завершить свій план — скоїть самогубство", - повідомили у патрульній поліції.

Повідомляється, що патрульний швидко придумав спосіб, як відволікти її увагу та підійти ближче. Він помітив, що жінці було холодно, а її шапка лежала неподалік на тротуарі. Підібравши шапку, він запропонував жінці її одягнути, але вона не захотіла відпускати ніж. Тоді інспектор запропонував їй свою допомогу і, скоротивши відстань, ривком вирвав ніж з її рук.

Жінку одразу передали медиками для надання екстреної допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні