У Волинській богословській академії навчатимуть грецької мови

1
2
У Волинській богословській академії навчатимуть грецької мови
Студентів Волинської православної богословської академії навчатимуть грецької мови.

Курси вивчення грецької мови відкрили за сприяння радника посольства Грецької Республіки в Україні Александроса Будуріса та постійного представника Вселенської патріархії в Києві архімандрита Михаїла (Аніщенка) - йдеться у повідомленні на сторінці академії.

Вступний урок відбувся 6 грудня за участі педагога грецької Ельси Калему. Фахівець разом з перекладачем провела заняття, на якому в інтегрованій формі ознайомила присутніх з історією Греції, її культурою, виникненням писемності.

Охочі змогли у формі діалогу вітатись, знайомитися один з одним грецькою, вивчати алфавіт, засвоювати вимову. В кінці заняття пані Ельса зібрала всіх у коло для вивчення елементів грецького танцю.

В знак вдячності шановному гостю проректор з навчальної роботи протоєрей Ігор Скиба провів екскурсію навчальним корпусом, розповідаючи історію академії та Волинського краю.
Теги: мова, курс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Турецкий надо учить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні