У Києві чоловік привів жінку на побачення в квартиру з трупом

0
-1
У Києві чоловік привів жінку на побачення в квартиру з трупом
У Києві чоловік покликав жінку до квартири, де погрожував вбивством та показав труп задушеної жінки, схований у шафі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у місті Києві.

"На спецлінію 102 зателефонувала жінка та повідомила, що у квартирі її знайомого на вулиці Зодчих знаходиться жінка без ознак життя. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі, які констатували смерть загиблої", - сказано у повідомленні.

Оперуповноважений Святошинського управління поліції Ігор Стасюк розповів, що заявниця познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, і той запросив її у гості. У квартирі молодик почав погрожувати вбивством новій знайомій та показав тіло вбитої пенсіонерки у шафі. Проте жінці вдалося втекти з помешкання та викликати поліцію.

За вказаною заявницею адресою поліцейські виявили тіло 82-річної власниці квартири. У загиблої на голові був поліетиленовий пакет. Попередньо - смерть жінки настала внаслідок удушення. Правоохоронці затримали зловмисника у власній квартирі на вулиці Якуба Коласа. Ним виявився 23-річний киянин, раніше судимий за незаконне заволодіння автомобілем.

"Ми розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі з затриманим та жінкою-свідком спілкуються поліцейські та проводять усі необхідні слідчі дії", - додав правоохоронець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні