Луцьк – на другому місці в рейтингу комфортних міст

0
-4
Луцьк – на другому місці в рейтингу комфортних міст
Соціологічна група "Рейтинг" на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute провела дослідження щодо комфорту українських міст.

У 2019 році найкомфортнішим містом України вп'яте поспіль стала Вінниця. Перемогою поділився вінницький міський голова Сергій Моргунов у своєму фейсбуці.

"Сильна територіальна громада – це люди, об'єднані любов'ю до міста, які здатні працювати на результат та уміють радіти успіхам. Ставитися до рейтингів можна по-різному, але для усіх вінничан – це знак, що ми рухаємося у правильному напрямку, щоб місто ставало кращим і комфортнішим", – похвалився мер міста.

Для визначення найкомфортніших міст України було проведено дослідження щодо 22 сфер та послуг. У кожному випадку було оцінювання за п'ятибальною шкалою, у якому 1 – це "жахливо", а 5 – "відмінно".

Вінниця – 3,4 бали;

Луцьк – 3,1;

Івано-Франківськ – 3,1;

Чернігів – 3,1;

Хмельницький – 3,1;

Харків – 3,1;

Маріуполь – 3,0;

Тернопіль – 3,0;

Львів – 2,9;

Черкаси – 2,9;

Житомир – 2,9;

Кропивницький – 2,9.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні