У волинському місті організовують конкурс серед молоді на кращу бізнес-ініціативу

0
0
У волинському місті організовують конкурс серед молоді на кращу бізнес-ініціативу
Із 3 грудня по 31 січня 2019 року з метою популяризації підприємницької діяльності серед молодого покоління – жителів міста Володимира-Волинського віком від 14 до 18 років – у місті буде проведено конкурс “Бізнес-ініціатива серед молоді”.

Про це повідомили на сайті Володимира-Волинського.

Конкур передбачає:

– навчання молоді основам підприємництва шляхом проведення семінарів, тренінгів, зустрічей із успішними підприємцями міста, “круглих столів” тощо;

– надання консультативної допомоги молодим підприємцям щодо організації власного бізнесу;

– допомога у написанні та впровадженні перспективних проектів у життя.

Учасникам потрібно сформувати команду з трьох людей, придумати бізнес-ініціативу, зареєструватися для участі у конкурсі.

Конкурс проводитимуть у кілька етапів етапів, які включають прийом заявок із описом бізнес – ідей на участь у конкурсі, роботу конкурсної комісії щодо оцінки бізнес-ідей, оголошення команд-фіналістів, проведення навчання щодо написання бізнес-планів, ведення бізнесу тощо, роботу над бізнес-планами, консультації зі складання та підготовки презентацій бізнес-планів, подання бізнес-планів у електронному та паперовому вигляді, презентація бізнес-планів.

Фіналісти отримають дипломи та подарунки від фонду підтримки підприємництва “Бізнес-центр”.

Команди-переможці будуть нагороджені грошовими преміями за зайняте перше місце – 3000 грн, друге місце – 2000 грн, третє місце – 1000 грн.

Заявки на участь у конкурсі можна залишати ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні