Чи зміниться розмір допомоги при народженні дитини у 2020 році

0
-2
Чи зміниться розмір допомоги при народженні дитини у 2020 році
Допомога при народженні дитини у наступному році залишиться на рівні 2019 року, батьки новонароджених отримуватимуть 41280 гривень.

Про це повідомляє Народна Правда із посиланням на сторінку Міністерства соціальної політики у фейсбуці.
Одним з часто згадуваних питань є наступне: чи зміниться сума виплат у 2020 році при народженні дитини. Відповідаємо: сума не зміниться. Розмір допомоги при народженні дитини становить 41 280 грн”, – йдеться у повідомленні.


Раніше в уряді пропонували встановити нові розміри допомоги при народженні дитини:
100 тис грн – на першу дитину;
200 тис грн – на другу дитину;
400 тис грн – на третю і кожну наступну дитину.

До слова, раніше у Міністерстві соціальної політики повідомили про те, що в Україні змінять виплати при народженні дитини. Допомога при народженні дитини планує надаватися тільки тоді, коли середньомісячний сукупний дохід сім’ї на одну особу не перевищує 15 відсотків від загального розміру такої допомоги, що затверджується законом про Державний бюджет України на відповідний рік.

Також повідомлялося, що в Україні мають намір відв’язати соціальні виплати і штрафи від прожиткового мінімуму та як це позначиться на сумах, які отримуватимуть українці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні