У місті на Волині затримали авто з пістолетами та балаклавами

0
-4
У місті на Волині затримали авто з пістолетами та балаклавами
У Володимирі виявили авто "нашпиговане" одягом, балаклавами та зброєю посеред вулиці Устилузької.

Під час переслідування автомобіля поліцейськими, чоловіки залишили авто та втекли з місця події. Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

Працівники поліції в багажному відсіці автомобіля «Фольксваген пасат Б-3», в сумці серед одягу та інших речей виявили 2 предмети, схожі на пістолети, один з яких був із маркуванням вогнепальної зброї .

Як з’ясували правоохоронці під час огляду місця події, автомобіль, на якому пересувалися чоловіки був із недійсними номерними знаками.

Під час огляду авто поліцейські виявили та вилучили як речовий доказ карту пам`яті micro SD, 3 USB накопичувача, мобільний телефон «Самсунг», мобільний телефон марки «Apple», картхолдер з шістьма банківськими картками та карткою «монобанк», небезпечну бритву та 3 розкладних ножі.

Окрім цього вилучили і документи. Зокрема: паспорт громадянина України, службове посвідчення Державної прикордонної служби, дозвіл на перетин кордону в рамках місцевого прикордонного руху Республіки Польща, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, резинову маску та 2 балаклави, рюкзак, дорожню сумку, 2 чоловічі барсетки, 2 пари штанів, 2 куртки, 2 кофти, 1 футболку та 8 пар господарських рукавиць.

Володимир-Волинський суд задовольнив клопотання слідчого Володимир-Волинського відділу поліції ГУ НП у Волинській області щодо експертних досліджень вилучених речових доказів.

Судовий процес триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні