У поліції розповіли деталі смертельної аварії на Волині. ФОТО

0
6
У поліції розповіли деталі смертельної аварії на Волині. ФОТО
Відомі нові подробиці смертельної аварії у Горохівському районі.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у четвер, 5 грудня, по 17 годині на автодорозі між містом Берестечко та селом Зелене Горохівського району зіткнулися автомобілі KАМАЗ та ВАЗ 2106. Від отриманих травм пасажир легковика помер на місці події, водія госпіталізували.

Поліцейські попередньо встановили, що за кермом вантажівки перебував 40-річний житель Горохівського району. Автомобілем ВАЗ 2106, керував 34-річний жителя цього ж району. Внаслідок ДТП 49-річний пасажир легковика загинув на місці. Водія цього ж транспортного засобу госпіталізували.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні