Григорія Пустовіта нагородили Почесною Грамотою Верховної Ради України

1
-5
Григорія Пустовіта нагородили Почесною Грамотою Верховної Ради України
Виконувача повноважень міського голови, секретаря міської ради Григорія Пустовіта нагородили Почесною Грамотою Верховної Ради України.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нагороду він отримав з нагоди Дня місцевого самоврядування. Урочистості відбулися 2 грудня у приміщені українського парламенту під головуванням Голови ВРУ Дмитра Разумкова.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак.

На заході були присутні Голова Асоціації міст України, міський голова Києва Віталій Кличко, Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, директор Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) Ігор Парасюк, представник USAID, куратор проєкту ПУЛЬС Віктор Рачкевич, члени Асоціації міст України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які такі досягнення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні