Луцьк без води: покарають людей, які не попередили про відключення

1
4
Луцьк без води: покарають людей, які не попередили про відключення
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав, що покарає працівників «Луцькводоканалу», які вчасно не поінформували лучан про відключення води.

Про це стало відомо у середу, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Зокрема, член виконкому Ігор Муковоз попросив пояснити директора підприємства Віктора Гуменюка, чому в Луцьку протягом доби не було води.

Нагадаємо, у зв’язку із плановою заміною аварійної ділянки водогону за адресою вул. Дубнівська, 26, у вівторок, 26 листопада не було води. Йдеться про райони пр. Соборності, Відродження, центральну частину міста, а також район Старого міста. Пустити воду обіцяли до 18 години того ж дня, проте роботи непередбачувано затягнулися.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коли у домівках лучан з'явиться вода

«Була дуже критична ділянка мережі. Повністю зруйнований вихід. У разі серйозної аварії, ми мусили б на 7-8 днів зупиняти насосну станцію, води б не було протягом цих всіх днів. Ми оперативно замовили труби і приступили до робіт. Роботи передбачали, що мали бути суттєві пониження тиску, а не відключення», – почав Віктор Гуменюк.

Його перебив Григорій Пустовіт, який зауважив, що лучани не були готові до відключення, а відтак він пообіцяв покарати працівників, які мусили б проінформувати лучан про відключення.

«Інформаційний простір не був зайнятий. Ви не пояснили людям толком, що відбувається. Якщо так виникло, то існує якесь інформування людей, що відбувається і коли це закінчиться», – сказав Пустовіт.

За його словами, працівники водоканалу підвели не тільки свого директора Віктора Гуменюка, але й Луцьку міську раду.

«Треба сказати про того головного інженера, відповідального за ремонтні роботи. Ви зобов’язані були вчасно попередити лучан. Всі ті попередження за день до ситуації – це не попередження. За п’ять днів ви мусили виступити у всіх засобах інформації, сказати всім лучанам, аби вони запасалися водою. Ті, хто зобов’язаний був поінформувати людей, сьогодні будуть покарані», – виступив Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І кому від того стане легше?
Це замінили невелику частину водогону, а попереду ще заміна 7 км ділянки..
Скажіть ще що влада незнала про аварійний стан водогону. (почали приєднувати нову частину до гнилої труби, а вона "валиться" далі.. Екслуатуються трубопроводы по 50 років замість положениях 15-20.! І ХТО винен? Влада міста не в курсі?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні