Луцьк може залишитися без трьох маршрутів

3
2
Луцьк може залишитися без трьох маршрутів
Члени виконавчого комітету міської ради хочуть розірвати договір з луцьким перевізником.

Про це стало відомо у середу, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

До порядку денного додатково внесли проєкт рішення про розірвання договорів на перевезення пасажирів луцьким «АТП 10701».

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що перевізник не виконав умови: не погодився встановлювати у своїх транспортних засобах.

«Є непідписані договори. Ми не можемо нехтувати рішенням виконавчого комітету. Якщо луцьке «АТП 10701» досі не погодилося підписати договір по трьом маршрутам, нам доведеться розірвати з підприємством договір», – пояснив Григорій Недопад.

До слова, це підприємство обслуговує три маршрути: №3, №9 та №26а.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну нічого, інший перевізник зайде. Немає чого терпіти кожного разу ультиматуми і шантажування
Відповісти
Супер!Черговий переділ грошей,влади і т.д.Краще б більше про людей дбали!А маршрути дійсно важливі.Дев'ятий той взагалі,як хотів так і їздив.Від40хв. до50на зупинках приходилося чекати.І нікого те не обходило!На 3 нема що нарікати.Аби знак зупинка не зняли на других воротах кладовища,як на минулі проводи,коли половина маршруток їхало лише на центральні,так поспішали швидше нахапати побільше!Таким скористатися нехай Бог боронить.А що ніхто того не знав?Чи пани начальники їздять лише на авто. І? І їм зась до простого люду?Діліть,Діліть,але не забувайте,що на той світ ніхто не забрав з собою ні однієї копійки...
Відповісти
Що ви таке говорите Луцька міська влада тільки язиком шльопає, а в питанні пошуку перевізника нічого не робить. А я говорю, що крім автобусів 3; 9; 26а маршрутів, припиняться маршрути руху автобусами № 11; 14; 19. "Говорили балакали, - сіли та заплакали". Ось і вся робота щодо пошуку нових перевізників. Можливо вам хочеться поговорити з кимось та написати коментар, а я живу в районі ЛПЗ і мені на роботу кожний день на 40 квартал треба їздити туди і назад, мене тільки ці автобусні маршрути спасають без пересадки 10 або 11. Коли не стане цих автобусів, то відчуваю, що може бути. Чи знайдуть нового перевізника не відомо. А ви розказуєте про автобусний 9 маршрут і який він поганий та не потрібний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні