На Волині затримали чоловіка, який грабував жінок

0
-11
На Волині затримали чоловіка, який грабував жінок
Нововолинські правоохоронці викрили чоловіка, мешканця Іваничівського району, який грабував жінок на території міста.

Про це розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, пише Буг.

21-го листопада в 17:25 надійшло повідомлення про грабіж.У літньої жінки біля входу в під’їзд невідомий вирвав сумку, в якій були банківські картки, кошти в сумі 160 гривень та особисті речі.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівниками слідства, карного розшуку, за сприяння прокуратури, встановлено особу злочинця. Ним виявився житель села Павлівки Іваничівського району, який приїздив у Нововолинськ, вів антигромадський спосіб життя. Раніше не судимий.

Зібрані речові докази, даний громадянин був доставлений у відділення поліції, дав покази. Вирішується питання про кваліфікацію злочину, пред’явлення підозри та обрання запобіжного заходу.

22-го листопада в поліцію звернулася мешканка Нововолинська 1956-го року народження, яка повідомила про грабіж поблизу магазину “Дебют”. У жінки вирвали сумку, в якій були особисті речі, гроші та документи.

Правоохоронці встановили, що злочин вчинив той самий чоловік, мешканець Іваничівського району. Розкрити обставини грабежу допомогли камери відеоспостереження, встановлені біля магазинів та в місті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні