У волинянки на автостанції злодій викрав рюкзак і телефон

0
-1
У волинянки на автостанції злодій викрав рюкзак і телефон
На Волині затримали грабіжника, який викрав у дівчини телефон і рюкзак.

Про це повідомляє Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області.

Про злочин повідомила 19-річна жителька Маневиччини. Перебуваючи на автостанції селища, 19-річний житель району відкрито заволодів рюкзаком, де знаходились особисті речі та грошові кошти заявниці, а також вихопив з рук мобільний телефон.

Оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції встановили особу правопорушника та за короткий час він разом із викраденими речами доставлений до відділення поліції.

Слідчими Любешівського відділення поліції за вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 КК України (Грабіж).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні