Знайшли злодія, який обікрав магазин на Волині

0
-4
Знайшли злодія, який обікрав магазин на Волині
Встановили особу злочинця, який обчистив магазин "Продукти" у селищі Шацьк.

Про це повідомляє Шацьке відділення поліції.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 листопада 2019 року злодій проник в приміщення торгового залу магазину "Продукти", котрий належить місцевому приватному підприємцю, звідки таємно викрав гроші.

В ході відкритого кримінального провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка) та проведених оперативно-розшукових заходів працівниками Шацького відділення поліції було встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель смт. Шацьк, молодий чоловік, 1994 р.н., який раніше уже притягався до відповідальності за аналогічні діяння. Сума завданих збитків 6580 грн.

За вказаний злочин, 27 листопада, зловмиснику повідомлено про підозру, справу направлено до суду. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3-х до 6-ти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні