--> У районі на Волині декілька сіл залишать без газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У районі на Волині декілька сіл залишать без газу

0
1
У районі на Волині декілька сіл залишать без газу
У декількох селах в Старовижівському районі тимчасово припинять газопостачання.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

Спеціалісти відремонтують газові мережі в с. Дубечне, Старовижівського району. Тому тимчасово припинять газопостачання у вівторок, 3 грудня, з 9 до 17 години. Газу не буде у таких населених пунктах: Дубечне (вул. Лісова), Мокре, Залюття, Кримне, Любохини, Смоляри, Галина Воля.

Фахівці газової компанії замінять запірну арматуру відповідно до затвердженого Плану розвитку «Волиньгаз». Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

«Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!» – закликають газовики.

Відновлять газопостачання понад 600 споживачам 3 грудня, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні