Душила подушкою: в одеській лікарні п'яна жінка намагалась вбити 5-місячного сина. ВІДЕО

0
9
Душила подушкою: в одеській лікарні п'яна жінка намагалась вбити 5-місячного сина. ВІДЕО
В одеській лікарні п'яна жінка намагалась задушити подушкою 5-місячного сина.

Як повідомляє пресслужба поліції області, подія сталася в ніч з 30 листопада на 1 грудня.

Так, 33-річна жінка знаходилася в лікарні зі своїм п’ятимісячним сином. Коли дитина зайшлася плачем, нетвереза мати спробувала «заспокоїти» її, накривши подушкою. Непоправному запобігла сусідка по палаті, яка побачила дії жінки і забила на сполох.

Правоохоронці негайно забрали горе-матір та доставили її до поліції.

Як з’ясувалося, все почалося з горілки, яку жінка купила у найближчому магазині. Повернувшись із пляшкою у палату, вона взялася за розпивання оковитої. У цей час малюк прокинувся і почав плакати. Щоб дитина не заважала, мати взяла подушку і поклала її на обличчя сина.

Наразі правопорушницю затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі кваліфікували її дії як замах на умисне вбивство малолітньої дитини. Жінці вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 15 та п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - довічне позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні